Thursday, December 20, 2012

Το πιο σημαντικό είναι να μοιραζόμαστε...


  • «Μοιράζομαι...» είναι ο τίτλος μίας ιδιότυπης Έκθεσης τριών «εραστών της τέχνης», που αναζητούν μέσα από την τέχνη τους τα σημάδια των καιρών.

Το πιο σημαντικό είναι να μοιραζόμαστε...
«Μοιράζομαι...» είναι ο τίτλος μίας ιδιότυπης Έκθεσης τριών «εραστών της τέχνης», που αναζητούν μέσα από την τέχνη τους τα σημάδια των καιρών. Πάνω σε μία ιδέα της Έρης Στάη συνοδοιπορούν ο Κώστας Πίτσιος φωτογράφος και η Αλίκη Κριτσέλη Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και μοιράζονται με το κοινό, ασφαλώς αντικείμενα τέχνης αλλά κύρια συναισθήματα, αγάπη και αλληλεγγύη στο Video-room του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης για δύο μόνο ημέρες, στην καρδιά των εορτών, την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012.
Η Έρη Στάη σημειώνει: Η ιδέα του «μοιράζομαι» γεννήθηκε το Μάιο του 2012, παρατηρώντας γύρω μου, το συναισθηματικό κενό που δημιουργεί η έλλειψη αλληλεγγύης.
Πιο συγκεκριμένα το πώς η αβεβαιότητα του αύριο αντί να μας ενώνει προς το δρόμο της δημιουργίας και του μοιράζεσθαι, να κάνει το χρήμα αυτοσκοπό, να ξεχνάμε την έννοια της παρατήρησης και της πραγματικής αγάπης και να θυσιάζουμε τις αξίες μας στο βωμό της φαινομενικής επιβίωσης.
Στο «μοιράζομαι...» θα εκτεθούν αντικείμενα τέχνης όπου ο κάθε καλλιτέχνης θα περάσει το μήνυμα του, και τα πιστεύω του μέσα από το δικό του μέσω έκφρασης κι αγάπης. Τα εκθέματα θα μπορεί να τα αποκτήσει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος δίνοντας απλά κάτι που αγαπά, ενώ παράλληλα με το αντάλλαγμα θα δηλώνει τί σημαίνει γα αυτόν η προσφορά και πώς αντανακλάται μέσα του το κάθε μήνυμα που θα συνοδεύει το έργο τέχνης.


Info:
Έκθεση: «μοιράζομαι...»

Πότε: Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012
Που: Αίθουσα: Video- Room ισογείου
Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή 21/12, 18:00 – 22:00
και Σάββατο 22/12, 11:00 – 22:00
Είσοδος Ελεύθερη

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78,
Τηλ.             210 3418 550      , Ιστοσελίδα: www.mcf.gr.

No comments: