Thursday, June 18, 2009

Βρήκαν νεκρό τον αδελφό της Μία Φάροου

Νεκρός βρέθηκε ο αδερφός της ηθοποιού Μία Φάροου, Πάτρικ, στην γκαλερί που διατηρεί στο Βερμόντ των ΗΠΑ. Ο 66χρονος γλύπτης, ένας από τους πλέον καταξιωμένους στον χώρο του με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του, φαίνεται πως έπεσε νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές κάνουν λόγο για «περίεργη υπόθεση», καθώς βρέθηκαν ύποπτα στοιχεία, αλλά περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να δημοσιοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση των ερευνών. Ο Πάτρικ Φάροου βρέθηκε νεκρός από αστυνομικούς, ενώ νωρίτερα η γυναίκα του είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία ζητώντας βοήθεια. Ο ίδιος διατηρούσε την γκαλερί Φάροου στον ίδιο χώρο που είχε και το σπίτι του, κοντά στα σύνορα με την πολιτεία της Νέας Υόρκης, μαζί με τη σύζυγό του και καλλιτέχνιδα Σούζαν.

Ο αδερφός της Μία Φάροου, γιος του Αυστραλού σκηνοθέτη Τζον Φάροου και της Ιρλανδής ηθοποιού Μορίν Ο Σάλιβαν, ήταν γλύπτης για περισσότερα από 35 χρόνια. Εκθέσεις των μπρούντζινων αγαλμάτων του έχουν φιλοξενηθεί στη Νέα Υόρκη και αλλού.

No comments: