Tuesday, November 29, 2016

Λίλια Ζιάμου: “ U n b o u n d ”

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου η γκαλερί « 7 » παρουσιάζει την 1η ατομική έκθεση στην Ελλάδα με την καινούργια δουλειά της ΛΙΛΙΑ ΖΙΑΜΟΥ  με τίτλο :  “ d ”
Η Λίλια Ζιάμου εστιάζει το ενδιαφέρον της στις δυνατότητες και στις αδυναμίες, που δημιουργούνται, όταν προκαλούνται συμβατικά όρια. Η δουλειά της αναφέρεται σε θέματα ταυτότητας, αυτοέκφρασης, ομορφιάς και φθοράς.

unbound-3
Τα όρια του σώματος βρίσκονται στον πυρήνα της καλλιτεχνικής της δραστηριότητας και εξερευνά φυσικές και ψηφιακές τροποποιήσεις και μεταλλαγές.
Η δουλειά της εμπνέεται κυρίως από τις επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις, που αμφισβητούν τα συμβατικά όρια του σώματος.
Η δημιουργική διαδικασία, που ακολουθεί, εξελίσσεται παράλληλα με το κεντρικό θέμα της δουλειάς της μέσα από φυσικές και ψηφιακές φόρμες και διαδικασίες.
Οι τρισδιάστατες δημιουργίες της συνδυάζουν ψηφιακές τεχνικές, όπως τρισδιάστατη εκτύπωση, “ευφυή” υλικά, αλλά και κλασικά υλικά, όπως μάρμαρο, πηλό και γύψο. Για να δημιουργήσει τις ψηφιακές συνθέσεις, επεξεργάζεται (φυσικά και ψηφιακά) φωτογραφίες των γλυπτών της.
Εργα της βρίσκονται σε πολλές ιδιωτικές συλλογές στο εξωτερικό.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ : 13.12.16 έως 07.01.2017
Ώρες  :  Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή : 11-2 μ.μ. &  6-9 μ.μ.
               Τετάρτη & Σάββατο             : 11-6 μ.μ.

No comments: